Romantika...Erotika...Szerelem...Párkapcsolat...képek...gondolatok...idézetek...érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

Nem minden arany, ami fénylik!

2020. december 01. - Blackrose04

Feleség vagy szerető?

 

szereto100624

Nem minden arany, ami fénylik! – tartja a jó öreg mondás, mely igaz a női orgazmusra is. De vajon ki jobb benne (a színlelésben) a feleség vagy a szeretõ? Meg fogsz lepődni!


A szeretők mindig is alul értékeltek voltak és kilétüket bizonytalanság ötvözte. A férfiak úgy gondolják, hogy egy szeretõ úgy tökéletes ahogy van, és nincsenek vele problémák, nem kell hallgatni a hisztijüket. Körülbelül addig van elõttük ez a kép, míg nem töltenek velük pár óránál többet, mivel már akár egy hosszú hétvége után rájönnek sokan arra, hogy mégsem ilyen nõre vágynak. Mindenki a saját bõrén tapasztalja meg, hogy mi a jó neki. Kezdetben jónak tûnik, hogy van valaki, aki eltereli a gondolatokat és problémákat. A hímek önbizalmát erõsíti a szeretõ által nyújtott gyengédség és az az érzet, hogy mást kap, mint amivel otthon várják. Lehet laza, és pajkos, mert a szeretõ úgy fogadja el a játékos huncut énjét, ahogyan van. Akár pár óra együttlét – nem feltétlenül szexuális – is csodákra lehet képes, szárnyakat adhat a hűtlen lovagnak.


A feleség legtöbbször a tökéletesség megtestesítője, feltehetőleg nektek sem kell bemutatni mindenki háziasszonyát a Született feleség Bree-jét. Összedugtuk a fejünket, és úgy gondoltuk, hogy most mélyebbre ásunk ennél, mégpedig az orgazmus titkait fogjuk keresni. A férfiak mondhatjuk nagyobb része szereti a feleségét és szüksége is van rá. Kevesen vannak akik belegondolnak, hogy imádott nejük erősebb jellemmel rendelkezik, sőt akár válást is kezdeményezne. A férfiak 90%-a azt hiszi, hogy a feleség biztos pont az életében, de Uraim! ez koránt sincs így, mert egy nõ ujjára nem csak gyûrût kell húzni, hanem utána is törõdni kell vele. Sajnos, az idõ múlásával a szexuális együttlétek száma egyre jobban csökken, kevés olyan pár van, akik hosszú távon fenn tudják tartani a szexuális izgalmat, de nem kell kétségbeesni, mert ezen lehet változtatni. Mindenki életében vannak jó és rossz periódusok, de a türelem megoldás lehet. Fontos, hogy ebben az időszakban a nő ne veszítse el önbizalmát és érzékiségét. Tegyen meg mindent azért, hogy felébressze társában az alvó oroszlánt. Hatásos lehet egy forró fürdő, egy erotikus masszázs, szenvedélyes összebújás és még a pajkos üzenetek is.


Okkal feltehetjük a kérdést, hogy kiből is válik szerető? Két eshetőség jöhet szóba, az egyik, mert az illető hölgy nem tud a barátnőről, a másik pedig, ha szexuális kontaktusra vágyik. Utóbbi a férfiaknál is jelen van, főként akkor, ha már nagyon régóta nem működik úgy az egyébként harmonikus kapcsolat, mint kellene. Az elején még nem biztos, hogy a szeretõt látja a kiszemelt hölgyben, csak a vadászösztöne vezeti, késõbb azonban mikor megkapja a kellõ törõdést – nem csak a testit, lelkit is – már nehezen tud szabadulni a szeretõ bûvkörébõl. Sajnos, ezeket az együtt töltött perceket, mosolyokat, sóhajokat, vad szeretkezéseket a barátnő, vagy feleség kamu orgazmusa nem tudja megváltoztatni, sőt mi több, gyakran többet árt, mint használ.

Kedves Uraim! El kell, hogy keserítsünk titeket, ahogyan a nejetek képes színlelni, hogy eljutott a csúcsra úgy a szeretõnek sem probléma. Ám, a szeretők olykor még profibban, nagyobb beleéléssel csinálják, úgy akár a profi pornószínésznők. Tudják, hogy mi az amire a férfiak vágynak, és megadják nekik azt.

 

Forrás: SiccPasik

A bejegyzés trackback címe:

https://coffeetimehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr316290366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása